:help: SPIML jest to szkola w Krakowie, która kładzie nacisk na kształcenie os. niewidomych i niedowidzacych, razem z Nimi ucza sie osoby widzace. Szkola jest w pelni przystosowana pod wzgledem wyposazenia jak i metodycznym, ma internat..
Od jakiegos czasu waham sie nad podjeciem tam nauki. Jednak to troche daleko. Jak wiecie trace wzrok a od 3 lat odkad skonczylam studia nie podjelam pracy ani nauki.
Podaje adres szkoly abyscie mogli wiecej o niej poczytac
www.masaz.home.pl
prosze o Wasze rady
moze osoby z Krakowa o niej slyszeli?? Nie moge znalezc w necie obiektywnych opini.
Dzieki :help:
_________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia.
Jeśli się jej wyrzekniemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoce." Paulo Coelho
4 osoby w moiej rodzinie się tam uczyli jak chcesz dam ci ich namiary to zapytasz się co i jak. ps teraz właśnie robią jakiś kurs i co 2 tyg tam jeżdźą
_________________ jeśli wiara czyni cuda , trzeba wierzyć że się uda
mam kilka bardzo ważnych pytań
przede wszystkim, jak to jest naprawde z tą integracją, czy naprawde tak chętnie pomagają niewidomym?? Pytam, bo sama chodzilam do szkoły średniej integracyjnej i jak pamietam wcale tacy chetni nie byli. Tu ludzie są troche starsi i madrzejsi ale...
Chyba mam uraz psychiczny z czasów 1 roku studiów, kiedy mieszkalam razem z 2 obcymi dziewczynami i po 3 dniach bylam zmuszona sie wyprowadzic z braku akceptacji.
Mam 28 lat czy nie za pózno na taką szkole?? Jaki przewazal wiek słuchaczy??
Jak wyglądały zajęcia czy byl to wyklad i potem os. Z dysf wzroku dostawaly to np w formie elektronicznej?
Mam jeszcze pare pytan najlepiej poznam kilka opinii. Napisze do Ciebie na priv
_________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia.
Jeśli się jej wyrzekniemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoce." Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum