Wysłany: 2017-08-25, 13:47 praca licencjacka- prośba o wypełnienie ankiety :)
Dzień dobry
Szanowni Państwo,
Jestem studentką studiów licencjackich Uniwersytetu Jagiellońskiego Collegium Medicum w Krakowie. Prowadzę badania dotyczące problemów pacjentów z chorobami rzadkimi.
Zwracam się z ogromną prośbą o wypełnienie ankiet. Bardzo liczę na Państwa pomoc.
Ankieta jest w pełni anonimowa. Zebrane informacje posłużą tylko i wyłącznie do przygotowania pracy licencjackiej.
Wysłany: 2018-08-21, 19:11 Re: praca licencjacka- prośba o wypełnienie ankiety :)
klaudiaaaa napisał/a:
Dzień dobry
Szanowni Państwo,
Jestem studentką studiów licencjackich Uniwersytetu Jagiellońskiego Collegium Medicum w Krakowie. Prowadzę badania dotyczące problemów pacjentów z chorobami rzadkimi.
Zwracam się z ogromną prośbą o wypełnienie ankiet. Bardzo liczę na Państwa pomoc.
Ankieta jest w pełni anonimowa. Zebrane informacje posłużą tylko i wyłącznie do przygotowania pracy licencjackiej.
Z góry bardzo dziękuje za okazaną pomoc przy pisaniu pracy dyplomowej.
W mojej pracy naukowej miałem zadanie biochemiczne. Ale nie poprosiłem wszystkich na forum, żeby zrobili to za mnie. Właśnie znalazłem nauczyciela chemii. Ukończył instytut ze specjalnością biochemii i genetyki, myślę, że ci pomoże, oto link do strony, są dane kontaktowe ... link usunięty ze względu na złamanie regulaminu Forum pkt 13
Ostatnio zmieniony przez Aga80 2018-08-22, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum