Słyszeliście o A6W? Ćwiczył ktoś z was tą metodą? To taki specjalny trening mięśni brzuszka. Ponoć do 10 cm w talii może ubyć jak ćwiczy się to rzeczywiście solidnie i systematycznie.Cały trening trwa 42 dni. Co o tym myślicie?
_________________ To co możesz uczynić jest maleńką kroplą w ogromie oceanu, ale jest właśnie tym, co nadaje znaczenie Twojemu życiu
Bardzo ciekawe ćwiczenia. Niestety, obawiam się, że niektórych nie wykonałabym, bo mój kręgosłup lędźwiowy dałby mi się mocno we znaki... - Jednak, nie zawadzi spróbować - zawsze można przerwać w razie bólu.
Mic, żeby bieganie było wystarczające, to nie powiedziałabym, bo rozwija inne partie mięśni, niż A6W, no i nie każdy może biegać. Zresztą bieganie jest przereklamowane i mocno obciąża stawy kolanowe i skokowe...
_________________ Bądź jak ptak, który, gdy siada na gałęzi zbyt kruchej, czuje, jak spada, lecz śpiewa dalej, bo wie, że ma skrzydła.
— Victor Hugo
Dzisiaj, na portalu medycznym, oglądałam film na temat tego, jak należy dbać o swój kręgosłup. - Wypowiadała się tam fizjoterapeutka, która stwierdziła, że A6W to ćwiczenia niezdrowe, bo mocno zakwaszają organizm i lepiej ich nie robić.
_________________ Bądź jak ptak, który, gdy siada na gałęzi zbyt kruchej, czuje, jak spada, lecz śpiewa dalej, bo wie, że ma skrzydła.
— Victor Hugo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum