Trzeba kliknąć "Pobierz" tuż koło ikonki spinacza biurowego i zapisać plik na dysku swojego komputera.
Składka roczna została przez walne zebranie ustalona w kwocie 120 złotych rocznie, miesięcznie 10 złotych. W przypadku rodzin (kilka osób chorych) opłaca się jedną stawkę roczną,(można opłacać ratami). Z opłat zostali zwolnieni niepracujący i osoby uczące się. Przychylnie walne zebranie potraktowało osoby w trudnej sytuacji materialnej. Wtedy te osoby mogą opłacić dowolnie zadeklarowaną skladkę.
BEZ KONIECZNOSCI POTWIERDZANIA ODBIORU!!!!! żeby na pocztę nie trzeba było biegać :-)
Witam, jestem stara ale jakby nowa na forum. Choruję na NF1 od urodzenia i długo szukałam własnie takiego stowarzyszenia. Rozumiem że mam pobrać plik wypełnić odesłać a co z wpłatą? Na jakie konto?
Dziękuję z góry za odpowiedź.
A co z linkiem do deklaracji na głównej stronie forum?
Jest aktualny?
_________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia.
Jeśli się jej wyrzekniemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoce." Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum